[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Στο 3ο Taratsa International Film Festival η... ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ


Η ταράτσα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης είναι ένα από τα εφτά σημεία στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που θα φιλοξενήσουν τις προβολές του 3ου Taratsa International Film Festival, από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου.


Ο χώρος προβολών στην ΕΣΗΕΜ-Θ σημειώνεται στο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ με την ένδειξη Τ2 και θα προβληθούν σε αυτόν μικρού μήκους ταινίες που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης. Η ώρα έναρξης των προβολών είναι 21.30. 


Στην ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ θα είναι διαθέσιμες 50 θέσεις. Η προσέλευση θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας από τις 20.30.
 Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΣΗΕΜ-Θ με το Taratsa International Film Festival, τα μέλη της Ένωσης μπορούν κάνουν κράτηση θέσης για όποιον από τους τέσσερις χώρους προβολής ταινιών του διαγωνιστικού τμήματος επιθυμούν: T1 – Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης, Τσιμισκή 29, T2 – Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης,  Στρ. Καλλάρη 5,  T3 – ΔΕΘ-HELEXPO (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης) Εγνατία 154, T4 – Δικηγορικός Σύλλογος Θεσ/νίκης,  Τσιμισκή 103 και Βύρωνος (είσοδος από Ισαύρων).
 Οι ενδιαφερόμενοι, αφού συμβουλευτούν το Πρόγραμμα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα κράτησης το αργότερο ως αύριο (Τρίτη 23/8) στις 16.00. Για τους χώρους Τ2 (ΕΣΗΕΜ-Θ) και Τ4 (ΔΣΘ) υπάρχει δυνατότητα για 5 κρατήσεις ανά ημέρα προβολών. Για τους χώρους Τ1 (ΕΒΕΘ) και Τ3 (ΔΕΘ) δεν υπάρχει περιορισμός.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]