Μυστική συνεδρίαση αντιδημάρχων και έμπιστων δημοτικών συμβούλων προηγήθηκε της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας του Γιάννη Μπουτάρη την περασμένη Τετάρτη.

Αυτό υποστηρίζει, σε ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα voria.gr,  η οποία προσθέτει ότι συζητήθηκαν τα.... ρήγματα στο εσωτερικό της «Πρωτοβουλίας».

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μυστική σύσκεψη έγινε στο γραφείο που βρίσκεται στον τρίτο όροφο του δημαρχείου, δίπλα ακριβώς από αυτό του δημάρχου, με τη συμμετοχή τών δημοτικών συμβούλων Καπόν, Μπενσασσών, Αγγελίδου(είναι στον... σκληρό πυρήνα Μπουτάρη) , οι αντιδήμαρχοι που είναι προσωπικές του επιλογές, καθώς και συνεργάτες του γραφείου του, που... πίνουν νερό στ' όνομά του.

Ο δήμαρχος ήθελε να ακούσει τη γνώμη των ανθρώπων που απ’ ότι φαίνεται εμπιστεύεται περισσότερο, σχετικά με τη στάση την οποία έπρεπε να ακολουθήσει στην ευρεία συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας που θα γινόταν αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τη voria.gr, τους είπε ότι, «υπάρχει μια συγκεκριμένα ομάδα που λειτουργεί μέσα στην «Πρωτοβουλία»» τους οποίους χαρακτήρισε «αντιφρονούντες» και ζήτησε συμβουλές. Υπήρξαν διάφορες προτάσεις, όπως ξεκαθάρισμα με πυγμή, αν ασχηματισμός, διαδικασία διαδοχής, αλλά τελικά επικράτησε η πρόταση του να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, λόγω θέρους!

Πιο πριν, κάποιοι μίλησαν για οργανωμένη φράξια η οποία εκπορεύεται από συγκεκριμένο κέντρο.

Τελικά, ο Μπουτάρης, στην «επίσημη» συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας ζήτησε να υπάρξει ανακωχή με στόχο μια νέα αρχή από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τ δημοσίευμα, η αντίδραση της άλλης πλευράς ήταν η απάντηση πως, με τη μυστική συνάντηση αυτός που δημιούργησε φράξια είναι ο ίδιος ο δήμαρχος...

Σίγουρα ο Σεπτέμβριος θα έχει ενδιαφέρον...