Την ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων του ΠΑΟΚ βράβευσε, σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.


"Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη. Τιμάτε μια πολύ σημαντική φανέλα, το λέω κι ας είμαι Αρειανός", είπε από το βήμα του συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Από την πλευρά της ομάδας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τίμησαν, με ειδική πλακέτα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης "για την προσφορά του".

"Είναι πολύ ευχάριστο ομάδες της Θεσσαλονίκης να διακρίνονται. Η μαγεία του αθλητισμού είναι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ένα μεγάλο μπράβο στους γονιούς που αφιερώνουν αμέτρητες ώρες κι έχουν την έμπνευση να ωθήσουν τα παιδιά στον αθλητισμό. Μπράβο και στα παιδιά πουα συμμετέχουν σε μια προσπάθεια όπου καταλαβαίνουν τι σημαίνει να αγωνίζονται και να κερδίζουν τη ζωή", δήλωσε ο επικεφαλής των "Εντάξει", Σταύρος Καλαφάτης. Χαρακτήρισε, δε, "το καλύτερο αντίδοτο" τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

ΠΑΟΚ δήλωσε και η κ. Ρία Καλφακάκου, επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Ανοικτή Πόλη". Υπογράμμισε ότι ο αθλητισμός βοηθάει τα παιδιά να ολοκληρωθούν ως άνθρωποι.

Η αρχηγός της ομάδας, Ελβίρα Ζέρβα, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν να γίνει η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε πως "αυτήν τη χρονιά, με τις συμπαίκτριές μου, γίναμε οικογένεια και τις ευχαριστώ όλες"!

Ο προπονητής της ομάδας, Ν. Παπαδόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια "σ αυτά τα κορίτσια που... έναν χρόνο άκουγαν μόνον φωνές, με αποτέλεσμα, όμως, αυτή τη διάκριση".

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση επαίνου για την ομάδα των Παγκορασίδων του ΠΑΟΚ.