[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Χωρίς νερό τα Πεύκα!Μειώνεται, σταδιακά το νερό από τις πηγές υδροληψίας του δημοτικού διαμερίσματος Πεύκων, του δήμου Νεάπολης Συκεών!


Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σταδιακή μείωση της παροχής των πηγών υδροληψίας μέσω των οποίων υδροδοτείται το Δ.Δ Πεύκων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση νερού (λόγω αύξησης  της  θερμοκρασίας), η ΕΥΑΘ Α.Ε θα προβεί σε  προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης της περιοχής.

Έτσι, σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 από τις 22:00 έως την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 στις 06:00 θα κοπεί το νερό, ώστε να εξασφαλιστεί επαρκής ποσότητα ύδατος στο σύνολο των δεξαμενών της περιοχής (Δεξαμενές: Ζεφύρων, Ανδρούτσου, Ακροπόλεως). 

Η ομαλοποίηση της υδροδότησης αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά. 

Η ΕΥΑΘ παρακαλεί τους καταναλωτές να κάνουν ορθή χρήση του διαθέσιμου ύδατος κυρίως στις ώρες αιχμής (6:00π.μ.-10:00π.μ. & 7:00μ.μ.-11:00μ.μ.)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]