[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Βαρύς ο πέλεκυς για ΚροατίαΣτις 20/06 θα ανακοινωθεί η απόφαση της UEFA κατά της Κροατίας, για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με την Τσεχία.


Με βάση το κατηγορητήριο που απέστειλε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία στην ΠΟ της Κροατίας, τέσσερις είναι οι παραβάσεις που τη «βαραίνουν». Συγκεκριμένα κατηγορείται για κατοχή και ρίψη καπνογόνων, αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, για διαταραχή στις εξέδρες και ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης για τον Δ΄ όμιλο του EURO 2016 κι ενώ η Κροατία είχε το προβάδισμα με 2-1. Οπαδοί της «χρβάτσκα» συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην εξέδρα κι άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και αντικείμενα μέσα στο γήπεδο. Ένα από αυτά, μάλιστα, τραυμάτισε κάποιον από τους υπεύθυνους ασφαλείας του σταδίου της Σεντ Ετιέν.

Όπως ανακοινώθηκε, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει τη Δευτέρα (20/06) κι αφού εξετάσεις τις εκθέσεις του παρατηρητή και του διαιτητή του αγώνα θα εκδώσει την απόφασή της. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]