[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Δουλειές με το Κοσσυφοπέδιο ανοίγει η ΘεσσαλονίκηΚαλύτερες επιχειρηματικές, επενδυτικές, αναπτυξιακές, εμπορικές και τουριστικές σχέσεις με τις γειτονικές χώρες και γενικά τις χώρες των Βαλκανίων, αναζητά η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).


Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, συναντήθηκε με την Υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας του Κοσσόβου, κα. Besa Zogaj Gashi .

Η κ. Γκάσι ζήτησε από τον κ. Μανδρίνο να προγραμματισθεί εκ νέου συνάντηση στην Πρίστινα ή στην Θεσσαλονίκη, κατά την οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν εκτενέστερα οι τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει συνεργασία, όπως για παράδειγμα οι επενδύσεις, το εμπόριο, ο τουρισμός, οι κατασκευές, η βιομηχανία, οι εξαγωγές, η ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας κλπ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]