[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Κι άλλος απ' τη Ντνίπρο στον ΠΑΟΚ;Άλλον έναν παίκτη της Ντνίπρο φαίνεται να έχει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ! Πρόκειται για τον Ουκρανό επιθετικό Ρομάν Ζοζούλια.


Ο Ζοζούλια έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5 και υποστήριξε ότι «είναι θέμα χρόνου να κλείσουμε τη συμφωνία». Πρόσθεσε πως θα ΄ρθει Θεσσαλονίκη πολύ σύντομα για να ξεκινήσει προπονήσεις και ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία Μίχελ, αλλά... όχι τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη!

«Η πρόταση που μου έγινε ήταν σύμφωνη με αυτά που έχω στο μυαλό μου. Έχει πιο δυνατό κόσμο(σ.σ. ο ΠΑΟΚ) από τις τουρκικές ομάδες που μου έκαναν πρόταση. Τον ξέρω τον Μίχελς και ξέρω τις δυνατότητές του. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο η παρουσία Σαββίδη. Μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση και συμφώνησα», τόνισε. Και πρόσθεσε: «Είναι δύο φορές λιγότερα τα χρήματα που θα παίρνω, από αυτά που έπαιρνα».

Τέλος, ευχήθηκε πρωτιά στον ΠΑΟΚ, είτε κλείσει, τελικά, η συμφωνία μαζί του, είτε όχι.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]