Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητα κοκαΐνης, επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια τοξικομανών στη Θεσσαλονίκη τέσσερα μέλη διεθνούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.


Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου κοντά στα διόδια Νέων Μαλγάρων. Είχαν κρύψει στις πόρτες του οχήματος, 26 δέματα ηρωίνης βάρους 13 κιλών και 345 γραμμαρίων και δυο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δυο ζευγάρια που επέβαιναν στο όχημα: δύο άντρες ηλικίας 38 και 31 ετών και δύο γυναίκες 31 και 26 ετών (αδερφές), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.



Κατάσχεσαν, επίσης, τα έξι κινητά τηλέφωνα που κατείχαν και τα πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, για τα οποία η αστυνομία υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και τις παράνομες συναλλαγές τους.


Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διακριβωθούν όλα τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης και να εξακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων, οι οποίοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.