[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Αφιέρωμα στην ποιήτρια Σαπφώ από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ3Ο α΄ κύκλος της εκπομπής «Ποιητική αδεία» του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 (102fm και 95.8fm) ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, στις 19:00, με ένα μεγάλο
αφιέρωμα στη σημαντική ποιήτρια της αρχαιότητας, Σαπφώ, με αναλύσεις και στοιχεία για τη ζωή και το έργο της και μελοποιημένα ποιήματα. 


Την ενότητα για τη ζωή της ποιήτριας παρουσιάζει η Μαριάννα Καλαϊτζή, ενώ αποσπάσματα από το έργο της διαβάζουν οι ηθοποιοί Αφροδίτη Αθανασιάδου και Εμμανουέλα Κοντογιώργου. 

Η επιμέλεια και παρουσίαση είναι του Αλέξανδρου Τριανταφύλλου.  

Στον α΄ κύκλο της «Ποιητικής αδείας» έγιναν 43 εκπομπές και παρουσιάστηκαν 40 ποιητές και πεζογράφοι με αναλύσεις, βιογραφικά και στοιχεία για το έργο τους, αναγνώσεις των ποιημάτων και κειμένων τους και μελοποιημένα ποιήματα. Συμμετείχαν και ερμήνευσαν-διάβασαν τα έργα που παρουσιάστηκαν ηθοποιοί, ποιητές και πεζογράφοι, εκπαιδευτικοί και μελετητές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]