Δολοφόνησαν εν ψυχρώ ένα 14χρονο παιδί στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης! Του έκοψαν την καρωτίδα με μαχαίρι, την ώρα που επέστρεφε, από το αναψυκτήριο του χωριού στο σπίτι του!


Το απίστευτο περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, που είναι ανάστατη μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο 14χρονος βρισκόταν με την παρέα του και τους γονείς του, στο αναψυκτήριο, χθες βράδυ, όπου παρακολουθούσε συναυλία. Σε κάποια στιγμή, μαζί με έναν φίλο του, που μένουν κοντά, έφυγαν για τα σπίτια τους. Πρώτος έφθασε ο φίλος του 14χρονου κι έπειτα ο ανήλικος συνέχισε για το σπίτι του, που απέχει περίπου 500 μέτρα. Δεν έφθασε, όμως, ποτέ...

Το πτώμα του βρέθηκε το πρωί, κοντά στο Γυμναστήριο του χωριού, από αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί και περίοικους, που έψαχναν το παιδί. Η ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία, διαπίστωσε ότι ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Στο μικροσκόπιο έχει μπει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αναψυκτηρίου, το οποίο μελετάται εξονυχιστικά. Να σημειωθεί ότι ο 14χρονος είχε πάνω του, όταν βρέθηκε νεκρός και τα χρήματά του και το κινητό του τηλέφωνο, του οποίου, όμως, είχε τελειώσει η μπαταρία.