[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μάρδας: Έντονο το ρωσικό ενδιαφέρον


Ιδιαίτερα σημαντική, χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας  την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.


Όπως δήλωσε ο κ. Μάρδας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου δεν έχει παρά να δώσει θετικά αποτελέσματα για τη χώρα μας.

Σημείωσε ακόμη πως «η επίσκεψη είναι επακόλουθο μιας μεγάλης προετοιμασίας που έχει γίνει» και πρόσθεσε πως για να πραγματοποιηθεί «σημαίνει ότι έχουν τεθεί κάποιοι στόχοι και οι κ. Πούτιν και Τσίπρας, θα συναντηθούν εδώ έτσι ώστε να θέσουν σε εφαρμογή την ολοκλήρωση αυτών των στόχων».

Τόνισε ακόμη πως είναι έντονο το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον για αρκετούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στις μεταφορές.

H φωτογραφία είναι από τη συνάντηση του υπουργού Μεταφορών της Ρωσίας κου Μ.Solokov με τον πρύτανη του ΑΠΘ κου Μήτκα πριν την ομιλία του κου Sokolov στο πανεπιστήμιο, μετά το πέρας των εργασιών της ενδιάμεσης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας Ρωσίας. Αριστερά ο κ. Μάρδας, που παραβρέθηκε στη συνάντηση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]