Το φετινό καλοκαίρι συνδυάζεται η ξεγνοιασιά και το παιχνίδι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, στο 2ο Olympic Summer Camp.

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της μοναδικής Ολυμπιακής εβδομάδας της πόλης, θα αποτελέσουν την καλύτερη «προθέρμανση» για το Ρίο και θα ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες.

Οι δράσεις Ολυμπιακής παιδείας σκοπό έχουν να φέρουν τα παιδιά, κοντά στη θεματική των Ολυμπιακών Αγώνων, στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και του Ολυμπιακού ιδεώδους και να τους ωθήσουν στην ανακάλυψη και την κατανόηση αυτών, μέσα από τη διασκέδαση.

Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, μαθήματα θεάτρου, αθλητικής ένδυσης και μόδας, αρχιτεκτονικής και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα του 2ου Olympic Summer Camp, τα οποία οργανώνονται και υλοποιούνται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς και μουσειοπαιδαγωγούς, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του Ολυμπιακού Μουσείου.

Το Olympic Summer Camp θα διεξαχθεί σε δύο αυτόνομους και συμπληρωματικούς κύκλους, τις τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, ηλικίας από 6 ως 12 ετών. Παράλληλα, αποτελεί πιστοποιημένο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα του Ολυμπιακού Μουσείου: 2310 968531-2/ 2310 968635.