Δεν θα παραταχθεί αύριο το απόγευμα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, προς τον Ολυμπιακό, όπως από χθες κατέστησε σαφές η ομάδα της Θεσσαλονίκης. 


Η πρόθεση του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα του με τον Ολυμπιακό, κατέστη επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε αγωνιστικό, βαθμολογικό και οικονομικό κόστος.

Στην απόφη αυτή οδηγήθηκε ο μεγαλομέτοχος μετά από σύσκεψη στην οποία αν και δεν παρέστη είχε άμεση ενημέρωση και στην οποία περέστησαν όλο το δ.σ. της ΠΑΕ, ο προπονητής Βλάνταν Ιβιτς, και οι δυο βετεράνοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κούδας και Κούλης Αποστολίδης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΠΑΟΚ οδηγείται στην απόφαση του αυτή, διότι ακόμα δεν έχει υιοθετηθεί ο κώδικας δεοντολογίας της FIFA από την ΕΠΟ, δεν τιμωρήθηκε ο Παππάς για τα σφυρίγματα του στην Τούμπα κατά τον πρώτο αγώνα, δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής αλλά ο κ. Καλογερόπουλος, γεγονός που επιβεβαιώνει κατά την ΠΑΕ, ότι ο τρόπος λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν άλλαξε στο ελάχιστο, άρα δεν υπάρχουν λόγοι να αλλάξει και η αρχική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, που οραματίζεται την διαφορετική λειτουργία και διαχείριση θεμάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποτελέσει μέρος κανενός παιχνιδιού, πολύ δε μάλιστα ενός συστήματος που καταρρέει και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις" αναφέρουν κύκλοι της Μακεδονικής ΠΑΕ.

Η ομάδα πάντως προετοιμάστηκε και σήμερα στην Τούμπα. Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Μάρκος Βελλίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ο Μάριν Λέοβατς συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποθεραπεία και φυσική κατάσταση.