Την κόλαση ζούσε, επί τρία χρόνια, μια ανήλικη! Από την ηλικία των 11 χρόνων, ως σήμερα που είναι 14 ετών, υπέκυπτε στις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του 37χρονου συντρόφου της μητέρας της!
Μάλιστα, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης χώρισε από τον 37χρονο! Τότε βρήκε το θάρρος το 14χρονο κορίτσι, να καταγγείλει το τι γινόταν!

Η καταγγελία 14χρονου, σήμερα, κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία, ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της μητέρας της, κατά τη χρονική περίοδο 2012-2013 που διέμεναν στο ίδιο σπίτι, προέβη κατ΄ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, αλλά και ότι το ίδιο έγινε και με τον 34χρονο αδελφό του προαναφερόμενου, όταν φιλοξενήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα στο ίδιο σπίτι, οδήγησε στη σύλληψη των ενόχων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τους δύο άντρες, δυνάμει ενταλμάτων που εκδόθηκαν από το 7ο Ανακριτικό Τμήμα Θεσσαλονίκης, έπειτα από την υποβολή σχετικής δικογραφίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη και επιβαρυντική περίπτωση που ο δράστης συνοικεί με τον ανήλικο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.