Όλο... προβλήματα είναι ΠΑΟΚ και Πανθρακικός, που θα συναντηθούν αύριο, στην Κομοτηνή. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά προβλήματα:


Με δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Πανθρακικό, με τους Τσίμιροτ και Ροντρίγκες να μένουν τελικά Θεσσαλονίκη.

Ο Βόσνιος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και μεθαύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ενώ η επιστροφή του Ροντρίγκες πάει πίσω επειδή ο ποδοσφαιριστής, από την επιβάρυνση των τελευταίων ημερών, ένιωσε σφιχτό τον αριστερό του δικέφαλο κι ο Ίγκορ Τούντορ, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Οι εκλεκτοί του Ίγκορ Τούντορ για το ματς με τον Πανθρακικό είναι οι εξής: Βελλίδης , Μελίσσας , Βίτορ ,Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Κίτσιου ,Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο, Αθανασιάδης.

Απουσίες και στον Πανθρακικό

Σε παιχνίδι…απουσιών έχει εξελιχθεί το αυριανό του Πανθρακικού κόντρα στον ΠΑΟΚ αφού και οι γηπεδούχοι κατεβάζουν αποδυναμωμένη αποστολή λόγω των απόντων. 

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τζανή, Μελίση και Χρήστου λόγω τραυματισμών, και ο Χασομέρης λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:


Αθανασιάδης, Τζελέπης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μπουγαΐδης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Ηλιάδης, Μεχία, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Βάλτερ, Χαβίτο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Νικόλτσης, Ίγκορ.