[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μάχη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με φόντο τον κοριό της ΕΥΠΑγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο ο κατηγορούμενος για εκβίαση δημοσιογράφος επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον Γ. Κουμουτσάκο.


Ο κ. Κουμουτσάκος σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για "γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης. 

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις" καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής που επικαλείται στοιχεία της δικογραφίας, σύμφωνα με τα οποία ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην υπόθεση εκβιασμών είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, καταγεγραμμένες από τον κοριό της ΕΥΠ έως και δυο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον εκπρόσωπο της ΝΔ να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του.

«Βέλη» κατά του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου εξαπολύει και το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Με ανακοίνωσή του, καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια - τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί - και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της Ν.Δ. παριστάνει τον "κινέζο" στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με κατηγορούμενους για εκβιασμούς» και καταλήγει: «Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της Ν.Δ., έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]