Παρά την αγωνιστική απραξία ενός μηνός, ο Αρης επέστρεψε με νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης εκτός έδρας. 


Έτσι έφτασε τους 46 βαθμούς, πανηγύρισε την 15η νίκη του και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την άνοδό του στην Football League.

Το ματς άρχισε με… τρελό τρόπο, καθώς μόλις στο 2' το σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1! Πως; Λίγο μετά τη σέντρα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με προβολή του Σιδηρόπουλου (στο 1'), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν! Μετά από σέντρα του Ντούνη, ο Καπνίδης έκανε το 1-1

Στη συνέχεια η ομάδα του Αναστόπουλου είχε καποια καλά σουτ, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει, επηρεασμένοι και από τον κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ακόμη κι έτσι όμως στο 32' πήρε το προβάδισμα, όταν ο Πόι βρήκε τον Ντούνη στην περιοχή και εκείνος με σουτ έκανε το 1-2!

Ο Σέρχιο Κόκε αποχώρησε τραυματίας, στο 55', από το παιχνίδι και λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σφίξιμο στον δικέφαλο, ωστόσο αύριο θα υποβληθεί σε πιο… αναλυτικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Απόλλων Κρύας Βρύσης 1960 (Τομπάζης): Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

Άρης(Αναστόπουλος): Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)