Στο Καυτανζόγλειο, με αντίπαλο την Καλλονή, έκανε ποδαρικό με το... δεξί, για τη νέα χρονιά, ο Ηρακλής, ο οποίος ευτυχεί να έχει στο ρόστερ του έναν φορ όπως ο Βέλλιος.

Τρεις φορές άγγιξε τη μπάλα ο Βέλλιος (τη μία όταν την έστησε στο πέναλτι). Τρεις φορές την έστειλε στα δίχτυα!

Ο Ηρακλής, αν και δεν είχε πολλές τελικές, ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη. Άρχισε τις προσπάθειές του από τα άκρα και, ουσιαστικά στην πρώτη φάση που "πάτησε" καρέ, έβαλε και γκολ, με τον πανέξυπνο Βέλλιο.

Ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχο χτύπημα πένταλτι, μετά από χέρι του Κρολ (στην προσπάθειά του να αποκρούσει σηκώνει και τα χέρια του).

Στο τρίτο γκολ, ο Βέλλιος πέρασε σα σταματημένο τον Ούκα, με ένα ξεπέταγμα και με απευθείας πλασέ, έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Χογκ... Έτσι απλά 3-0.

Στο μεταξύ, το παιχνίδι του Ηρακλή είχε περάσει στον άξονα, με έναν πολύ καλό Ρομάνο που μοίραζε μπαλιές, αλλά και τους υπόλοιπους, από το κέντρο και προς την άμυνα, να βοηθούν, όποτε χρειαζόταν, την επίθεσή τους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κι αυτοί από τα άκρα, με τον Καραγεωργίου να μετακινεί τον Μανούσο πότε δεξιά και πότε αριστερά, αλλά δεν έπαιρναν καμία βοήθεια από τους αμυντικούς χαφ. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Μπαργκάν έγιναν απειλητικοί, αλλά με σουτ εκτός περιοχής, που ανέλαβε να "σβήσει" ο Χουάντερσον...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Σκόρερ:  15'. 43'. 70' Βέλλιος / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Ιορδάνης Δημητριάδης, Θεόδωρος Νταλούκας, 4ος Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας
Kίτρινες:   64' Πουρτουλίδης / 17' Καλτσάς, 30΄ Κρολ
Κόκκινες:  - / -
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο(86' Ζαπάτης), Πασάς(56' Περόνε), Βέλλιος(78' Λουκίνας).
Στον πάγκο: Περνίς, Περόνε, Ζαμπάζης, Κάσσος, Τσότρας, Αμαραντίδης, Λουκίνας.
Καλλονή(Καραγεωργίου):  Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ(46' Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Ουερέ(60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς(78' Ελλακόπουλος), Μανούσος.
Στον πάγκο οι:  Μάλλης, Ξυδάς, Ελλακόπουλος, Γιούκαρης, Μπαργκάν, Βάλιος, Σπυρόπουλος.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό