Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη επεισόδιο έγινε την Παρασκευή ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Αγίου Λουκά, στο τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Κατίδης διαπληκτίστηκε με συναθλητές τους της ομάδας Πετριάς σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος στην Πέλλα.

Όλα ξεκίνησαν στο 58ο λεπτό του αγώνα Άγιος Λουκάς - Πυρσός Πετριάς σε γήπεδο της Πέλλας, όταν παίχτης αρχικά αντάλλαξε βρισιές με έναν 16χρονο αντίπαλο του και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πυρσού Πετριάς, προσπάθησαν να παρέμβουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι ίδιοι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης. Ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ που συμμετείχε στην συμπλοκή καταζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο Κατίδης θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο και είχε αγωνιστεί και στην εθνική νέων, αλλά η καριέρα του διακόπηκε όταν, σε αγώνα της ΑΕΚ, το Μάρτιο του 2013, μετά από γκολ, πανηγύρισε χαιρετώντας ναζιστικά προς την εξέδρα(φωτογραφία). 


πηγή;gazzetta.gr