Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Βελβεντό Κοζάνης. Η οικογένεια της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον άντρα, κάνει πλέον λόγο για προμελετημένο έγκλημα .
Η ανησυχία της οικογένειας της 37χρονης αφορά την τύχη των τριών παιδιά της. Ήδη όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας θα καταθέσει σήμερα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Κοζάνης για να δοθεί στη μητέρα του θύματος η επιμέλεια των παιδιών.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, η δικηγόρος της οικογένειας της Ανθής, Π. Σαββίδου εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι ο Δράστης είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του, όπως προκύπτει από πάρα πολλά στοιχεία που περιλαμβάνει η δικογραφία.

Αποκάλυψε ότι γνώριζε εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι θα χώριζε και υποστήριξε ότι ο δράστης είχε όλο το χρόνο, ενώ η Ανθή βρισκόταν στην Αθήνα, να έρθει στην Κοζάνη και να ανοίξει την τρύπα που την έθαψε. Σημείωσε μάλιστα ότι η ψυχραιμία που έδειξε μετά τη δολοφονία της 37χρονης , αναζητώντας δήθεν με αγωνία την εξαφανισμένη σύζυγό του, δείχνει ότι ήταν αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους.

Η κα Σαββίδου αποκάλυψε επίσης ότι η Ανθή Λινάρδου ανέβαινε έναν Γολγοθά μέσα στο γάμο της. Όπως είπε, ο δράστης την ζήλευε αρκετά, δεν της έδινε χρήματα και δεν την άφηνε να δουλέψει. Μάλιστα όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας , είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι τα Χριστούγεννα θα κινούσε τις διαδικασίες του διαζυγίου, όμως για κακή της τύχη έσπασε το πόδι της ενώ είχε πει στην οικογένειά της ότι είχε πέσει από τη σκάλα.

Τα ευρήματα των Ιατροδικαστών αποκαλύπτουν ότι ο θάνατος της Ανθής ήταν βασανιστικός, καθώς όπως προκύπτει από τη δικογραφία, επί δέκα λεπτά ο Τ. Τσιουχάρας την χτυπούσε και στο τέλος την έπνιξε, κατά πάσα πιθανότητα με μαξιλάρι, ή πιέζοντας το πρόσωπό της στο στρώμα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη Α. Κουλιούφας, επέμεινε πως ήταν ένα έγκλημα πάθους.