Ενημέρωσαν τους Θεσσαλονικείς, στελέχη της Ένωσης Κεντρώων, που περιόδευσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Σαββατοκύριακο. 

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης, στελέχη και εθελοντές της Ένωσης Κεντρώων Θεσσαλονίκης βγήκαν στο δρόμο, συνομίλησαν με καθημερινούς πολίτες και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης.

Το Σάββατο, η δράση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους , από το ύψος της οδού Εγνατία έως την παραλιακή λεωφόρο Νίκης. Την Κυριακή, η ομάδα της Ένωσης Κεντρώων Θεσσαλονίκης κινήθηκε από την πλατεία Αγίας Σοφίας στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ενημερώνοντας τους Θεσσαλονικείς ενώ επιχειρούσε να δώσει απαντήσεις σε όσους πολίτες είχαν διάθεση για διάλογο . 

Η επικοινωνία με τους πολίτες έγινε εν όψει της ομιλίας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τον απολογισμό 100 ημερών κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωσης Κεντρώων Θεσσαλονίκης, στις 27 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στο Capsis Hotel Thessaloniki.