Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση-θρίλερ της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου καθώς συνελήφθησαν ο πατριός και τη μητέρα του 5 χρόνια μετά τον θάνατο του.


Το εντάλματα σύλληψης εκδόθηκε από την εισαγγελία Κοζάνης για τον πατριό του άτυχου 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, αλλά και για την ίδια τη μητέρα του, με την κατηγορία της δολοφονίας του γιου τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia!

Νωρις σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν και οι δύο στην Αθήνα. Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια από τη στιγμή, τις 18ης Φεβρουαρίου 2011, ημέρα εξαφάνισης του Κωστή και τέσσερα και πλέον χρόνια από τις 24 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του, σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του,εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού από κυνηγό της σορού του Κωστή, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Α.Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.

Τόσο η μικρή τοπική κοινωνία της Σιάτιστας, όσο και το πανελλήνιο ψιθύριζε πως «τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους» και, σύμφωνα πάντα με τη σημερινή εξέλιξη, μάλλον αποδεικνύεται πως δεν είχαν άδικο.

Η επιμονή αντρών της Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης-θρίλερ από τον σημερινό ανακριτή της Κοζάνης οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης και του πατριού, αλλά και της μητέρας του Κωστή, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια διαμένουν στην Αθήνα.