Αντί για τη Μαδρίτη, βρέθηκε στη Μαγιόρκα, το αεροσκάφος της Aegean που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Αθήνα!


Το αεροπλάνο ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για τη Μαδρίτη(πτήση Α 3688). Έκπληκτοι κι ανήσυχοι, οι επιβάτες άκουσαν τον πιλότο να τους ενημερώνει ότι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Μαγιόρκας κι ότι δεν έπρεπε να σηκωθούν από τις θέσεις τους! Η ανησυχία τους μεγάλωσε όταν είδαν ότι το αεροσκάφος περικυκλώθηκε από πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικούς, που παρακολουθούσαν από απόσταση (φωτογραφία κάτω)!



Λίγο αργότερα επετράπη στους επιβάτες να εξέλθουν από το αεροπλάνο, για να τους γίνει σωματικός έλεγχος και έλεγχος αποσκευών, ενώ το κλίμα μεταξύ των επιβατών ήταν ιδιαίτερα καλό: Αποβιβάστηκαν με ψυχραιμία και, αυτήν την ώρα (12.55 ώρα Ελλάδος), αναμένουν τον έλεγχο.

Από την Aegean επιβεβαίωσαν το γεγονός, δίνοντάς μας λίγες πληροφορίες και επισημαίνοντας πως, η προσγείωση στη Μαγιόρκα έγινε για λόγους ασφαλείας. Από την εταιρία ενημέρωσαν πως η πτήση θα συνεχίζονταν και θα έφθανε στη Μαδρίτη στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Τελικά, το αεροσκάφος μετά τον έλεγχο επιβατών και αποσκευών συνέχισε το ταξίδι του κι έφθασε στη Μαδρίτη, χωρίς άλλα παρατράγουδα.