Κάθε χρόνο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ένα πεζοδρόμιο εκεί στην Τούμπα... παίρνει φωτιά. Και η γειτονιά γεμίζει υπέροχες μυρωδιές!


Είναι οι Α.Λ.Τρουϊστές της Τούμπας, οι απόφοιτοι του Λυκείου της Τούμπας, όλων των ετών, που γλεντούν -αλλά και προγραμματίζουν τη δράση τους για την επόμενη χρονιά. 

Τα μέλη του συλλόγου, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος, κυρίως με κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης, αλλά και με ενημερωτικές εκδηλώσεις, έχουν χτίσει τη δική τους παράδοση. Η μέρα, λοιπόν, το απαιτεί: Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς συγκεντρώνονται στο πεζοδρόμιο έξω από τα γραφεία του συλλόγου και στήνουν ένα γλέντι, με κρασί, τσίπουρο, ρετσίνα (να μην ξεχνάμε και την... περιοχή), τα απαραίτητα κοψίδια, αλλά και καλή διάθεση!

Μεταξύ... τυριού και αχλαδιού (για την περίπτωσή μας ταιριάζει περισσότερο το "μεταξύ ρετσίνας και κοψιδιού"), πέφτουν και οι καλύτερες ιδέες για κοινωνικές δράσεις που θα υλοποιηθούν την επόμενη χρονιά.

Αν, λοιπόν, είναι ο δρόμος σας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τη 1 μετά το μεσημέρι, ως εκεί στις 6 το απόγευμα, περάστε από το πεζοδρόμιο της οδού Καππαδοκίας 19. Οι Α.Λ.Τρουιστές θα ΄ναι εκεί, θα σας καλοδεχτούν και θα συζητήσουν μαζί σας -ακόμη κι αν δεν είχατε το προνόμιο να αποφοιτήσετε από το ιστορικό Λύκειο της Τούμπας (τι να κάνουμε; Κανείς δεν είναι... τέλειος)!

Για τις δράσεις του Συλλόγου δείτε τη σελίδα του στο Facebook, με κλικ εδώ. H φωτογραφία πάνω είναι από το γλέντι του 2011.