Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 56χρονου ομογενή, ο οποίος συνελήφθη την 25-11-2015, για παιδεραστία. 


Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον Αρσένιο Σερασίδη του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, γεννημένο στις 02-12-1959 στη Γεωργία. Εργάζονταν στην ΕΤ3 και, μάλιστα, από μέρος ηλεκτρονικών ΜΜΕ είχε δημοσιευτεί πως είχε τοποθετήσει κάμερες ακόμη και στις γυναικείες τουαλέτες, κάτι, όμως, που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών στους χώρους των γραφείων του ΜΜΕ.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την αστυνομία κατά τη σύλληψή του, ο συγκεκριμένος είχε αποτυπώσει σε βίντεο ψηφιακής μορφής γυναίκες σε λεωφορεία (χρησιμοποιούσε "ειδικές" γωνίες λήψης), ακόμη και παιδάκια να παίζουν σε παιδικές χαρές!

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.