Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής υπέστη ο Άρης, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Νέστο στη Χρυσούπολη, για την 7η αγωνιστική. 


Στους 16 βαθμούς η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που όμως έχει κάνει το ρεπό της, όπως και εκείνη της Χρυσούπολης που έφτασε τους 12.

Να πούμε ότι και τα δύο γκολ της αναμέτρησης είχαν αρκετή δόση τύχης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62' με τον Σγκούρι στην πρώτη επίσκεψη τους στα καρέ των κίτρινων.

Η απάντηση του Άρη ήρθε 75' με τον Καπνίδη να έρχεται αυτή τη φορά από τον πάγκο και να σημειώνει ένα απίστευτο γκολ με ψηλοκρεμαστό τακουνάκι μετά από σέντρα του Ν' Λουντούλου.



Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα στη Χρυσούπολη, ο διαιτητής αναγκάστηκε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Κι αυτό διότι για λίγη ώρα η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.


Αυτό οφειλόταν στο ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα σε φίλους του Άρη και αστυνομικές δυνάμεις εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων! Για το λόγο αυτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά για περίπου δέκα λεπτά το παιχνίδι.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 62' Σγκούρι – 75' Καπνίδης
Νέστος Χρυσούπολης (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄ Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (71΄ Δεσύλλας), Κούτεφ (54΄ Μαχαιρούδης), Σγκούρι.
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (28λ.τ.΄ Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (69΄ Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄ Νλουντούλου), Τάτος, Καζναφέρης.