Δυο διαρρήκτες συνελήφθησαν, χθες, 3 Νοεμβρίου 2015, στην Καλαμαριά. Είχαν διαρρήξει διαμέρισμα και είχαν κλέψει χρυσαφικά.


Τους δράστες (ομογενή ετών 41 και 34χρονο αλλοδαπό) συνέλαβαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Εντόπισαν το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει και τους μπλόκαραν.  οι οποίοι εντόπισαν και στη συνέχεια έλεγξαν ύποπτο όχημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από οικία, και τη σύλληψη δύο ατόμων.

Πρόκειται για 41χρονο ομογενή και 34χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Όταν τους συνέλαβαν, πέταξαν κάποια από τα χρυσαφικά, για να γλιτώσουν, όμως στο Ι.Χ. τους βρέθηκαν κρυμμένα κι άλλα, χρηματικό ποσό σε δολάρια και ηλεκτρονικές συσκευές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του 34χρονου, στην περιοχή της Άνω Πόλης, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.