ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, πριν λίγο, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Πέτρου Συνδίκα. Όπως φαίνεται, όλα έγιναν για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας μαχαίρωσε γυναίκα και, στη συνέχεια, πήδηξε από το μπαλκόνι.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ασθενοφόρο.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο δράστης, τελικά, μαχαίρωσε ζευγάρι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο βρέθηκαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 17:10

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμα είχε τις αισθήσεις του, όπως και η γυναίκα, η οποία έφερε τραύματα στο λαιμό και την κοιλιά.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 17:55

Όλα δείχνουν πως ό,τι έγινε, έγινε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε σχέσεις με την κοπέλα. Θολωμένος επειδή εκείνη του ζήτησε να διακόψουν το δεσμό τους, οπλίστηκε με ένα μαχαίρι κι έκανε ό,τι έκανε...

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν μαθήτρια ΚΕΚ, μέσα στις εγκαταστάσεις του οποίου έγινε το αιματηρό επεισόδιο...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 19:35

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα θύματα του αιματηρού επεισοδίου στα ΚΕΚ είναι δύο: Ο δράστης και το θύμα.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός δέχτηκε ένα τηλεφώνημα την ώρα του μαθήματος και, στο διάλειμμα, ανέβηκε στο κυλικείο που βρίσκεται στον 7ο όροφο, μαχαίρωσε τη φίλη του και, στη συνέχεια, έπεσε από το μπαλκόνι.

Ως τώρα δεν υπάρχουν νεώτερα για την κατάσταση της υγείας των δυο νεαρών. Οι τελευταίες πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν τις αισθήσεις τους όταν τους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα.

Θα υπάρξει και νέα ενημέρωση.