«Αντίπαλος μας είναι μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας,
Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.


Όπως εξηγούν, συναντήθηκαν εν όψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου και στέλνουν μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του καταστατικού.

Λίγο νωρίτερα, ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τη χθεσινή μέρα να αποτελεί παρελθόν.
Όπως είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχιση διαδικασίας με βάση το κατασταστικό.

Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας, η Ν.Δ. προχωράει μπροστά ενωμένη, είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου και η συμμετοχή για όλους τους ψηφοφόρους θα είναι 3 ευρώ. 

Πριν τη συνάντηση, είχε γίνει γνωστό ότι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει στην ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.