Σε παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από την τραγική διαιτησία του Σπάθα και των βοηθών του, ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 2-1 της Καλλονής στα Περιβόλια.


Το μεγάλο λάθος το έκανε στο 80', όταν ο γκολκίπερ της Καλλονής Χάγκαν, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Γιακουμάκη βγήκε έξω από την περιοχή του και η μπάλα τον βρήκε στο στήθος. Ο Σπάθας, όμως, είδε χέρι, απέβαλλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και από την φάση αυτή προήλθε το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Είχε προηγηθεί άλλο ένα λάθος, που στοίχισε, επίσης, ένα γκολ: Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Καλλονή προήλθε από θέση οφσάιντ του σκόρερ, Μπαργκάν, γεγονός που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του βοηθού του Σπάθα, Ζησιμόπουλου.

Τώρα πώς τα δύο αυτά λάθη βοήθησαν, ουσιαστικά, την ομάδα με τα κόκκινα, αυτό μόνον ο Σπάθας το ξέρει...

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡΣ: 17' Ανγκούλο, 84' Γιακουμάκης - 5' Μπαργκάν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 39' Βάντερσον, 47' Μπανανά, 92' Μουνάφο, 93' Ιτούα – 69' Μανούσος, 82' Γεωργίου, 82' Δαύκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 80' Χογκ
ΔΟΚΑΡΙΑ: 38' Γιοακουμάκης
ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: -
Πλατανιάς (Παράσχες): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (73' Ιτούα), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (64' Ντίνας), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (65' Μουνάφο), Ανγκούλο
Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κλαντρούπσκι, Καλτσάς, Σαμπά (75' Χατζηδημητρίου), Γεωργίου (83' Δαύκος), Μπαργκάν (67' Μπουρούς), Μανούσος