sex5Το ομαδικό σεξ δεν είναι αυτό που επιζητά ο Έλληνας! Δύο στους πέντε λένε όχι –και η μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών από τη δυτική Μακεδονία μεταξύ τους- στο ομαδικό σεξ, σύμφωνα με έρευνα του BlindChat .

 

Η ερώτηση που τέθηκε ήταν: “Θα έκανες ομαδικό (με 3 ή περισσότερα άτομα) σεξ;” Οι απαντήσεις σίγουρα θα σας εκπλήξουν!

Ενώ θα περιμέναμε οι άντρες που δε θα ήθελαν τρίο να είναι πολύ λίγοι τα νούμερα δείχνουν άλλα: 2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.

Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος». Αντίθετα, στη δυτική Μακεδονία, για παράδειγμα, οι Δυτικομακεδόνες λένε όχι στο ομαδικό σεξ, αλλά οι Δυτικομακεδόνισσες λένε… ναι!

Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το infographic με τα ποσοστά των αντρών που δε θα ήθελαν να δοκιμάσουν ομαδικό σεξ:

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα ποσοστά γυναικών ανά διοικητική περιφέρεια που θα ήθελαν να δοκιμάσουν (αν δε το έχουν κάνει ήδη) ομαδικό σεξ με 3 ή περισσότερα άτομα.


Και για να “σπάσει” κάθε ταμπού, αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες που λένε όχι στο ομαδικό σεξ, σε μεγαλύτερο ποσοστό, κατοικούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!