Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη.


Αναλυτικά:

10:30-12:30
Καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 2ωρη καθημερινή δραστηριότητα, με δράσεις εικαστικών, κατασκευών και θεατρικού παιχνιδιού.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας σε όσους δήλωσαν συμμετοχή.
12:00

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, 26 Ιουνίου, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα, η συντονίστρια εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκηςτου Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, Σμαρώ Γιαννακοπούλου και εκπρόσωποι των φορέων.

12:00

Προβολή των βίντεο που λαμβάνουν μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό βίντεο και μουσικής “SfactorInto Eurovision”, στον πολυχώρο της WE, 3ης Σεπτεμβρίου & Λαμπράκη. Θα ακολουθήσει ψηφοφορία από κριτές και κοινό.
Οργάνωση από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Η Αμυμώνη – Σύλλογος Θεσσαλονίκης» σε συνεργασία με τα «Παιδιά Εν Δράσει».

17.00

Εκδηλώσεις για παιδιά στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης (Αγίου Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου γωνία) με τον τίτλο Kids Olympics. Χρειάζεται προεγγραφή - είσοδος δωρεάν.

20:00

Εγκαίνια της 5ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης θεσσαλονίκης με γενικό τίτλο: «Παλιές Διασταυρώσεις – Make it New III”, στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ.

20:30

Εκδήλωση λόγου και μουσικής. 2015 Έτος Mανόλη Αναγνωστάκη. 90χρόνια από τη γέννησή του. 10 χρόνια από το θάνατό του, στον αίθριο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

21:00

Η Σοσιαλιστική Προοπτική καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην Θεσσαλονίκη σε ανοικτή σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος (Βασιλίσσης Όλγας-Γραβιάς 28 γωνία) με σκοπό τη συγκρότηση της τοπικής οργάνωση Θεσσαλονίκης, καθώς και τη δράση της για το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνάρτηση με το συνολικό σχεδιασμο της οργάνωσης και τις τρέχουσες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις.

21:00

Συναυλία τζαζ μουσικής με τους «PLAN 3 + Χάρης Καπετανάκης» στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Jazz στον Κήπο.