Κόλαση η ζωή ανήλικης Βουλγάρας... Ομοεθνείς της, μαζί με Έλληνες, την έφεραν από την πατρίδα της στην Ελλάδα -μέσω Ιταλίας- και την ανάγκαζαν να εκδίδεται, πρώτα στη Φλώρινα κι έπειτα στη Θεσσαλονίκη...


Ως δράστες φέρονται δυο Βούλγαροι, 28 και 43 χρόνων και δυο Έλληνες, 36 και 32 χρόνων. Ήταν αυτοί που, με την υπόσχεση ότι θα της έβρισκαν δουλειά, την πήγαν πρώτα στη Φλώρινα κι από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου την ανάγκαζαν να εκδίδεται με διάφορους πελάτες.

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούσαν δύο διαμερίσματα: Ένα στην Ανάληψη κι ένα στις δυτικές συνοικίες. Ήταν από το πρώτο που η ανήλικη κατάφερε να δραπετεύσει, να προσφύγει στην αστυνομία, να καταγγείλει το γεγονός κι έτσι κατέληξαν στην τσιμπίδα του νόμου οι τέσσερις σωματέμποροι.

Εναντίον των τεσσάρων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «σωματεμπορίας από κοινού» και παράβασης του νόμου περί όπλων (στο διαμέρισμα της Ανάληψης βρέθηκαν εννέα φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ στην παθούσα έγιναν γνωστές οι σχετικές διατάξεις περί παροχής προστασίας σε θύματα εμπορίας ανθρώπων και σωματεμπορίας και μεταφέρθηκε σε ξενώνα για παροχή αρωγής.