Επιλέξαμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που γίνονται, σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζουμε.


Αναλυτικά:

08:30-15:00
Η Κεντρική βιβλιοθήκη του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνει ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου για να ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο, στην Βιβλιοθήκη, Αργυρουπόλεως 34 Καλαμαριά.
10.30-22.30
Συνεχίζεται το 2ο Street Art Festival στους χώρους της ΔΕΘ Helexpo
11:30

Παιδικό παιχνίδι με θέμα «Ερευνώ και βρίσκω», στη Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3 και Στεφ. Νούκα), με προεγγραφή.
17:00

Βράβευση των τριών νέων επιχειρηματικών ιδεών που αναδείχτηκαν από το διαγωνισμό αριστείας στο πλαίσιο της Πράξης «Πολιτισμός: Η δημιουργική πλευρά της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

18:30

Εναρκτήρια ημερίδα με τίτλο: «Ποιότητα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», στο πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Ενίσχυσης Ποιότητας Υπηρεσιών και Αναβάθμισης Διαχειριστικής Λειτουργίας των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης.  
Χαιρετίζει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

18:30

Εκδήλωση με θέμα «Συμβουλές για έναν ήλιο, φίλο μας!», στην Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου (Ορέστου 33 και Χαλκιδικής), με προεγγραφή.
18:30
Το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς Θεσσαλονίκης διοργανώνει συζήτηση με την Σίλβια Φεντερίτσι στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13) με θέμα: «Γυναίκες, Σώμα και Κοινωνική Αναπαραγωγή».
19:30
Περιφερειακή εκδήλωση Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο The Met Hotel.