Ιδιαίτερα λιτή είναι η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, για την σοκαριστική περίπτωση παιδοκτονίας στον Εύοσμο.


Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, 47χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ είχε πνίξει, με τα ίδια του τα χέρια, την 7χρονη κόρη του. Η ανακοίνωσή της αστυνομίας, όμως, που αποτελείται, όλο κι όλο, από δύο παραγράφους, δεν φώτισε ιδιαίτερα την υπόθεση.

Να τι ανακοίνωσε η αστυνομία:
Συνελήφθη σήμερα (09-06-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 47χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 7χρονης κόρης του
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα λίγο πριν τη σύλληψη του, εντός της οικίας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο 47χρονος αρχιφύλακας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πρόσφατα είχε λάβει 9μηνη άδεια από την υπηρεσία του, για να βοηθήσει στο μεγάλωμα του νεογέννητου γιου του, όπως είχε πει στην υπηρεσία του. Από την ημέρα που επέστρεψε, οι συνάδελφοί του είχαν διαπιστώσει πως ήταν "ιδιαίτερα εσωστρεφής" και ενημέρωσαν τον προϊστάμενό του. Εκείνος, σήμερα, ζήτησε να δει τον αρχιφύλακα και, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα του ανακοίνωνε ότι, πλέον, θα τον αποσπούσε σε κανονική υπηρεσία σκοπιάς. Πριν, όμως, του ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, ο αρχιφύλακας είχε κόψει, με τα ίδια του τα χέρια, το νήμα της ζωής του μεγαλύτερου παιδιού του.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον αρχιφύλακα να έχει καλέσει ο ίδιος τους συναδέλφους του, για να τον συλλάβουν κι άλλες πηγές αναφέρουν ότι πήγε, μόνος του και παραδόθηκε στην αστυνομία, λέγοντας τι έκανε. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του, στον Εύοσμο και ειδοποίησαν και ασθενοφόρο, αλλά για το άτυχο αγγελούδι ήταν, πλέον , αργά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα του έπαθε σοκ όταν έμαθε τι συνέβη και ζήτησε από τους αστυνομικούς να σκοτώσουν τον άντρα της!