«Τρέξε χωρίς σταματημό» ονομάζεται ο αγώνας δρόμου που γίνεται για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη στις 20 Μαίου. Φέτος εκτός από τους δεκάδες αθλητές και μη που θα συμμετέχουν, το παρών δηλώνουν οργανωμένα και οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας «Τρέξε χωρίς σταματημό» οργανώνεται για δεύτερη χρονιά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη με τα έσοδα του να προσφέρονται σε τρία ιδρύματα της πόλης. Φέτος εκτός από τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και μη, δήλωσαν επίσημα τη συμμετοχή τους οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης που μετέχουν στην ομάδα δρομέων με τον τίτλο «Running Team Police Club of Thessaloniki».

Οι αστυνομικοί με ανακοίνωση τους τονίζουν ότι μετέχουν σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό, το αθλητικό ιδεώδες και τον εθελοντισμό, με μια ομάδα 72 δρομέων μετατρέποντας σε χρήματα τα χιλιόμετρα που θα διανύσουμε, ενισχύοντας το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 20 Μαΐου έως και το Σάββατο 23 Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τον Αθλητικό Σύλλογο “Ερμής 1877” και τη ΔΕΘ HELEXPO.

Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο, αυτή τη φορά με διάρκεια 72 ώρες έρχεται στη Θεσσαλονίκη με μοναδικούς στόχους την άθληση και τη στήριξη τριών οργανισμών που προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο σε συνανθρώπους μας.

Εβδομήντα δύο ώρες μέσα στη ΔΕΘ μπορεί ο καθένας να τρέξει ή να περπατήσει όσο θέλει, όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε όλη τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας.

Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ και η διαδρομή θα είναι όπως και το Σεπτέμβριο στον ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην Έκθεση, με μουσικές και παράλληλες δραστηριότητες και τις 72 ώρες διάρκειας του μοναδικού αγώνα.

Όσα χιλιόμετρα διανύσει ο καθένας θα μετατραπούν σε ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα μοιραστεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nofinishline.gr!