Κυκλοφορούν αύριο, Σάββατο, τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Εκδόθηκε ανακοίνωση απ' το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για το πώς οι φίλαθλοι, από το Σάββατο (18/4) θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι».


Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι πιο αισιόδοξοι λένε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχει τέτοιο σολντ άουτ σε αγώνα βόλεϊ στη χώρα!

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο, Σάββατο 18 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα, στα εκδοτήρια του PAOK Sports Arena. Τα εκδοτήρια θα μείνουν ανοικτά το Σάββατο ως τις 8.30 το βράδυ, θα ξανανοίξουν την Κυριακή 19 Απριλίου από τις 9 το πρωί ως τις 8.30 το βράδυ και η προπώληση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, από το πρωί ως την έναρξη του αγώνα.


Καθώς, πάντως, ο... φόβος φυλάει τα έρημα, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Γ. Ανδρέου καλεί για αύριο, Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο PAOK Sports Arena, έκτακτη συνεδρίαση των εκπροσώπων όλων των συνδέσμων με ένα θέμα: Την... οργάνωση της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.