Οι κυβερνήσεις κρύβουν από τον κόσμο όσα ξέρουν για τους εξωγήινους, «οι οποίοι είναι τόσοι πολλοί στον πλανήτη μας, που στον ουρανό κυκλοφορούν τόσα ΟΥΦΟ όσα και αεροπλάνα»! Αυτά ισχυρίστηκε -μεταξύ άλλων- σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι, υπουργός!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Πολ Χελιερ, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Αμυνας του Καναδά τη δεκαετία του '60, είναι ο υπουργός που έκανε τις αποκαλύψεις και καλεί τις κυβερνήσεις να βγάλουν στη φόρα όσα κρύβουν στα απόρρητα αρχεία τους για τα «έως και 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας».

Ο υπουργός Αμυνας του Καναδά κατά το διάστημα 1963 έως 1967, έθεσε πρώτη φορά το ζήτημα της παρουσίας εξωγήινων στη Γη το 2005, ενώ πέρυσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό κανάλι RT είπε ξεκάθαρα, προκαλώντας πολλές συζητήσεις, ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας! 

Αυτήν τη φορά υποστήριξε ότι μερικοί εξωγήινοι και συγκεκριμένα οι Tall Whites (Ψηλοί Λευκοί) ήδη συνεργάζονται με τον αμερικανικό στρατό στη Νεβάδα...