Νίκη - χρυσάφι, με 1-0, σημείωσε στα Περιβόλια των Χανίων ο γηπεδούχος Πλατανιάς επί της Βέροιας, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.


Μια νίκη που φέρνει την ομάδα της Κρήτης στους 34 βαθμούς, όσους δηλαδή έχουν Πανθρακικός και Λεβαδειακός, αλλά σε συνδυασμό με τους έξι σίγουρους πόντους από τα παιχνίδια με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ που δεν θα διεξαχθούν δίνει ουσιαστικά στον Πλατανιά την παραμονή στην κατηγορία, αφού όλα τα παιχνίδια ως το τέλος του πρωταθλήματος θα τελεστούν στην έδρα του.

Τη μοίρα της συνάντησης σφράγισε το γκολ του Τόρες στο 21ο λεπτό: στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Αποστολόπουλος βρήκε τον Τόρες που έκανε ένα μάλλον ακίνδυνο σουτ, αλλά η κάκιστη αντίδραση του τερματοφύλακα Καντιμοίρη έφερε τους φιλοξενούμενους στο 0-1, το οποίο δεν κατόρθωσαν να ανατρέψουν.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 21' Τόρες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 67' Αποστολόπουλος, 87' Μενδρινός, 89' Τετέ, 92' Τόρες - 33' Μαραγκός, 39' Μπαλάφας, 54' Χινάρ, 67' Βεργώνης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 90' Μιλούνοβιτς - 52' Μπεν
Πλατανιάς: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (92' Δημήτρης), Γκαβιλάν (64' Κουλιμπαλί), Κάσιο (72' Μιλούνοβιτς), Τόρες
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (86' Ναζλίδης), Όστοϊτς, Μαραγκός, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Καλτσάς, Τάτος (57' Καμπαγιέρο), Μπεν, Κάμπορα (70' Ντουμίτρου).