Απόλυτος κυρίαρχος του ντέρμπι κορυφής ο Άρης, σαφώς καλύτερος του Πανσερραϊκού, πήρε, τελικά, τη νίκη με 1-0 και μείωσε τη διαφορά στον -1.


Ο Πανσερραϊκός στάθηκε καλά μόλις για 7-8 λεπτά, από το 10' του αγώνα. Στη συνέχεια... εξαφανίστηκε. Οι παίκτες του Άρη ήταν αποφασιστικοί, έμπαιναν δυνατά στις μονομαχίες κι είχαν για μαέστρο έναν Σανιά πρώτο και ανασταλτικά και οργανωτικά. Κι αν δεν κινούνταν σε ρηχά νερά (για τα δικά του δεδομένα) ο Πόι, θα μπορούσαν κάτι καλύτερο από το τελικό 1-0.

Αξίζει και μια κουβέντα για τον σκόρερ: Ο Γκόλιας (φωτογραφία) φτιάχνει ουσιαστικά μόνος του την ευκαιρία στο γκολ, φέρνοντας τη μπάλα από το ένα πόδι στο άλλο κι αδειάζοντας τον αμυντικό που τον μαρκάρει. Το σουτ του είναι δυνατό, πολύ καλό και δεν αφήνει περιθώρια στον Ανδρούτσο. Πέρα από το γκολ, όμως, ο νεαρός μόχθησε μέσα στο γήπεδο, κάλυψε θέσεις κι ήταν από τους κορυφαίους -αν και σ' αυτόν τον Άρη δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε.

Ο Πανσερραϊκός έχει δίκιο να θεωρεί αυστηρή την αποβολή του Ολίσε, αλλά και με 11 όταν ήταν δεν έδειξε σπουδαία πράγματα. Απείχε παρασάγγας από τους γηπεδούχους.

Αν έλειπαν και ορισμένες αστειότητες στο χώρο μεταξύ των τεσσάρων γραμμών και των κιγκλιδωμάτων, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

H ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 50' Γκόλιας
ΔΟΚΑΡΙ: 71' Ν΄ Λουντούλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 18' Σαμαράς, 41' Γεωργιάδης, 84' Νάκας – 40' Μπονέρης, 26' Σιάκκας, 38' Γαϊδαρτζής, 64' Γαλακτερός, 73' Καψάλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66'(2η κιτρ.) Ολίσε

Άρης(Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (68' Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (72' Νάκας), Σουνάς, Σανιά.

Πανσερραϊκός(Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (34'λ.τ. Καψάλης), Τριανταφύλλου Κ., Τσουκαλάς (76' Ναουμτσέφσκι), Ολίσε, Μπονέρης, Ρούτσης,Γαϊδαρτζής (61' Γκαϊδαρτζής).