Νεαρός Αλβανός που πήγαινε έξω από αυλές σχολείων σε Συκιές και Αμπελόκηπους και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών, συνελήφθη από την αστυνομία την ώρα της… δουλειάς!


Πρόκειται για 26χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις». 

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες, Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, σε στάση λεωφορείου στους Αμπελόκηπους. Πλησίασε 54χρονη Ελληνίδα, η οποία περίμενε το λεωφορείο κι άρχισε να… αυτοϊκανοποιείται μπροστά της! Η 54χρονη κάλεσε την αστυνομία κι ο νεαρός συνελήφθη.

Το γεγονός ότι η στάση βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σχολείο της περιοχής, κέντρισε την περιέργεια των αστυνομικών, που έψαξαν την υπόθεση λίγο παραπάνω. Έτσι, προέκυψε ότι το μεσημέρι της 24-02-2015, ο 26χρονος πλησίασε ανήλικες μαθήτριες, που βρίσκονταν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προέβη σε ασελγείς πράξεις μπροστά τους.

Επίσης, το χρονικό διάστημα από 17 έως 19-03-2015, μετέβαινε με αυτοκίνητο έξω από σχολική μονάδα στην περιοχή των Συκεών και παρενοχλούσε μαθήτριες Γυμνασίου, προσπαθώντας να τις πλησιάσει.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις. 

Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του δράστη σε παρόμοια περιστατικά.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.