Τη σύγκλιση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ζητά, από το συντονιστή της, Χρόνη Μακρίδη, ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α' Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης.


Ο κ. Σαουλίδης, που έχασε την έδρα καθώς την "κράτησε" για τον εαυτό του, ως πρόεδρος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έστειλε επιστολή με αυτό το αίτημα, στον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ,  Χρόνη Μακρίδη.

Στην επιστολή του υπογραμμίζει την ανάγκη να αποτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να σχεδιαστεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς το συνέδριο.

Nα τι αναφέρει στην επιστολή του:

«Σύντροφε Γραμματέα,

»Στις 25 Ιανουαρίου δώσαμε από κοινού τη μάχη της ευθύνης, θέτοντας στην κρίση των πολιτών το πολιτικό μας πρόγραμμα. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα των εκλογών βρίσκει το χώρο μας συρρικνωμένο και τις εκλογικές του επιδόσεις αναντίστοιχες της ιστορίας του.

»Είμαι σίγουρος πως και εσύ, όπως τα χιλιάδες μέλη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης, μοιράζεσαι την ίδια αγωνία για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ αλλά και του τόπου.  

»Σου ζητώ, λοιπόν, την άμεση σύγκλιση της Νομαρχιακής ολομέλειας, όχι για να ομφαλοσκοπήσουμε, αλλά για να σχεδιάσουμε όλοι μαζί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Όχι για να βρούμε δικαιολογίες, αλλά για να επιλέξουμε όλοι μαζί την πορεία που θα εγγυάται ξανά ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, βασική συνιστώσα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.

»Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

»Αντώνης Σαουλίδης»