Στην κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής αναφέρθηκε σήμερα, Τρίτη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την περιοδεία του στην Ανατολική Αττική. Όπως υπογράμμισε, στις εκλογές θα κριθεί «προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας».

«Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιον κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Μαρκόπουλο, όπου συναντήθηκε με δημάρχους της ευρύτερης περιοχής. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών, έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους», και έφερε ως παράδειγμα την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων της χώρας σε ιδιώτες και την κριτική που έχει δεχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν το Μαρκόπουλο, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το δημαρχείο Κορωπίου, όπου άκουσε από τον δήμαρχο και από τους δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της περιοχής. Η περιοδεία του ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. «Και το λέω αυτό», συνέχισε, «απέναντι σε εκείνους, οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν».