Αποκάλυψε το όνομα του μεσάζοντα για την απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη. Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος.>>>
Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε το όνομα του μεσάζοντα, που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη για να ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. Όπως αναφέρει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γιώργος Αποστολόπουλος υπήρξε σύμβουλος του ιδίου, του Σαμαρά, του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του κ. Παπακωνσταντίνου.
Ο Πάνος Καμμένος έδωσε αναλυτικά στοιχεία για το προφίλ του Γιώργου Αποστολόπουλου, λέγοντας, πως τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Τότε ο ίδιος ο Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στελεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταματης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.
Όταν μάλιστα αποχώρησε από τη ΝΔ ο Πάνος Καμμένος ο Γιώργος Αποστολόπουλος ζήτησε να τον ακολουθήσει στη νέα πολιτική του πορεία και μάλιστα έγραφε και πολιτικά άρθρα με το ψευδώνυμο "Δευκαλίων". Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημειώσε πως τον εμπιστευόταν.

Με ρολόι-κάμερα η καταγραφή της συνομιλίας

Καταγεγραμμένη συνάντηση στο ξενοδοχείο Plaza φαίνεται πως υπάρχει σε οπτικοακουστικό υλικό, που έχει στα χέρια του ο Πάνος Καμμένος, μεταξύ του μεσάζοντα και του κ. Χαϊκάλη, διάρκειας μιας ώρας και 14 λεπτών.
"Καταθέσαμε δισκέτα ενώ έγινε χρήση και ρολογιού – κάμερας" και πρόσθεσε ότι: "Καταγράψαμε τη συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο Plaza, όπου ο μεσάζων προσπάθησε να δωροδοκήσει τον κ. Χαϊκάλη".
Επεσήμανε ότι έγινε και δεύτερη συνάντηση που κράτησε περίπου 15 λεπτά.
Πρόσθεσε μάλιστα πως για λόγους ασφάλειας συναντήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης με το Λάκη Λαζόπουλο και του έδωσε αντίγραφα της δεύτερης συνάντησης. "Για λόγους ασφαλείας ο κ. Χαϊκάλης συναντήθηκε με τον κ. Λαζόπουλο και του έδωσε αντίγραφα από το υλικό της δεύτερης συνομιλίας". Αποκάλυψε πως ίσως κάποια από τα χρήματα να ήταν ήταν χτυπημένα, ίσως και απ' την απαγωγή Παναγόπουλου".
"Αποφασίσαμε με τον κ. Χαϊκάλη και με συνδρομή φυσικής και τεχνικής παρακολούθησης καταγράψαμε τη συνάντηση στο ξενοδοχείο Πλάζα, όπου ο μεσάζων επί μία ώρα και 14 λεπτά του έκανε την πρόταση έναντι χρημάτων να ψηφίσει για πρόεδρο. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα στο βίντεο που αποκαλύπτει και άλλες υποθέσεις χρηματισμού", ανέφερε, επίσης, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε πως ενημερώθηκε η Εισαγγελία, ενώ για το ρολόι- κάμερα δήλωσε πως προς τιμήν του κ. Ντογιάκου, το δέχτηκε σαν αποδεικτικό υλικό.
Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε πως θα στείλει υλικό στον υπουργό Δικαιοσύνης, ζητώντας του να τα δώσει στη δημοσιότητα, καθώς και στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, "για να ενημερωθούν άμεσα οι αρχηγοί και αν εκείνος το κρίνει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα με τη δική μας άδεια".