kammenos_mitsotakis_20141218_01.jpg

Λύση συναίνεσης ζητά ο Κώστας Μητσοτάκης, αυτήν την φορά μιλώντας προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κάλεσε τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αραβαντινού, να βρεθεί μια «λύση συναίνεσης» όπου «όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να μπορούν να έχουν μια εθνική πολιτική για να μπορέσουν να διαπραγματευτούν με τους πιστωτές».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Καμμένος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ «δεν μου ζήτησε να στηρίξω τον Σταύρο Δήμα. Ανησυχεί πολύ για την οικονομία και θέλει να βρεθεί μια λύση. Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση πριν από τις εκλογές, χωρίς αυτό να συμπεριλαμβάνει το θέμα της εκλογής του προέδρου».

Από την πλευρά του, ο κ.Καμμένος συμφώνησε με την ανάγκη εθνικής συναίνεσης «αλλά μετά τις εκλογές» τις οποίες χαρακτήρισε «μονόδρομο». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, μετά τη συνάντηση και είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ενώ «θεωρεί ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα σε σχέση με την οικονομία».