Ας ρίξουμε μια ματιά στους τίτλους των εφημερίδων.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Έσκασαν <<βόμβες>> στο ποδόσφαιρο!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Το κόλπο των νονών της μπάλας
Η εφημερίδα γράφει ότι: εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Ασκήθηκαν διώξεις στους 11 (;) που είχαν κληθεί ως ύποπτοι και σε άλλους πέντε που δεν έχουν αναφερθεί πουθενά. Στημένα ματς για μεγάλη κέρδη (και από τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) εις βάρος των φιλάθλων που στοιχημάτιζαν πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είναι καθαρό».
ΕΘΝΟΣ: Συμφωνία σε 10 μέρες ή παράταση
Η εφημερίδα σημειώνει: «προθεσμία έως τις 14 Δεκεμβρίου για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έδωσε η Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης, η οποία, σε αντίθετη περίπτωση, θα προωθήσει την παράταση του ελληνικού προγράμματος. Αν δεν υπάρξει συμφωνία εξετάζονται τρία σενάρια επέκτασης του Μνημονίου από τρεις έως και 15 μήνες».
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Νταβούτογλου! Θα φτιάξω τη Μεγάλη Τουρκία με… μικρή Ελλάδα!»
Σύμφωνα με την εφημερίδα: Η Άγκυρα μετέφερε τεράστιο αριθμό γεφυρών στον Έβρο, «γέμισε» το Αιγαίο με πολεμικά πλοία και μαχητικά αεροσκάφη, για την… απόβαση του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Αθήνα! Ο τουρκικός Στρατός ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και επιχειρησιακή αξιοποίηση τεράστιου αριθμού γεφυρών στον ποταμό Έβρο».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κύμα φυγής στο Δημόσιο για σύνταξη και εφάπαξ
Η εφημερίδα γράφει ότι: «πάνω από 21.500 υπάλληλοι θα συνταξιοδοτηθούν το 2014. Φεύγουν ακόμη και στα 49 έτη αξιοποιώντας τα «παράθυρα» της νομοθεσίας. Ο φόβος για κατάργηση του ευνοϊκού τρόπου υπολογισμού της σύνταξης και η πιθανή αύξηση των ορίων ηλικίας για τις γυναίκες οι αιτίες των αθρόων αποχωρήσεων».
ESPRESSO: ΕΣΚΑΣΕ η βόμβα
ΕΣΤΙΑ: Αναθεώρησις του Συντάγματος
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όπως είχε προαναγγείλει από μηνών ο Πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει πρόταση για αναθεώρηση του Συντάγματος. Την πρόταση έχει επεξεργασθεί επιτροπή υπό τον κ. Πρ. Παυλόπουλο και στην πραγματικότητα αποτελεί την «λογική συνέχεια» της αναθεωρήσεως του Συντάγματος του 2001, η οποία λόγω της τότε ατολμίας της Κυβερνήσεως Σημίτη, παρέμεινε ατελής».
Η ΑΥΓΗ: Όργιο παρασκηνίου για μνημονιακό Πρόεδρο
Σύμφωνα με την εφημερίδα : «θεσμικοί παράγοντες, όπως ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο πρόεδρος της Βουλής, ανεξάρτητοι βουλευτές που απο καιρό κινούνται σε κυβερνητική τροχιά και «φωνές λογικής» σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που βλέπουν «λογικά» μόνο τα επιχειρήματα των δανειστών, σάλπισαν χθες την πρόταξη της εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας έναντι οιουδήποτε άλλου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί επιτυχώς η διαπραγμάτευση με την τρόικα».
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ψήφο ψήφο τον καημό μας
Η εφημερίδα γράφει ότι: «η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου δρομολογείται από τους Σαμαρά-Βενιζέλο, ενώ εκδηλώθηκε πρωτοβουλία βουλευτών της ΔΗΜΑΡ μαζί με ανεξάρτητους , οι οποίοι ζητούν συνεννόηση για την άμεση εκλογή του. Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι επιβεβαιώνεται η θέση τους πως «ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να υπάρξουν αποστάσεις από τα κόμματα» και γι’ αυτό επαναλαμβάνουν ότι προέχει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες».
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μάχη με τον χρόνο για συμφωνία
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «ασφυκτικά πιέζει πλέον ο χρόνος για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα και το επόμενο δεκαήμερο αναδεικνύεται σε εξαιρετικά κρίσιμο. Το Eurogroup μέσω της Ομάδας Εργασίας (Euroworking Group), που προετοιμάζει τις συνόδους των υπουργών Οικονομικών, κατέστησε σαφές χθες ότι είτε η Αθήνα και η τρόικα θα έρθουν σε συμφωνία έως τις 14 του μηνός είτε η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλει αίτημα παράτασης του προγράμματος».
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νέο ευχολόγιο αντί λύσης για το μετρό
Ο ΛΟΓΟΣ: Αυξήθηκαν τα «φέσια» 
Σύμφωνα με την εφημερίδα: «μικρή αύξηση εμφανίζουν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του ευρύτερου Δημοσίου στο δεκάμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης Ιανουαρίου- Οκτωβρίου, τα οποία ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών».
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Χωρίς 6.000 ένσημα δεν έχει σύνταξη! Άπιαστο όνειρο για γενιές εργαζομένων
Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «Γκίκας Χαρδούβελης: «Η κυβέρνηση, πράγματι, προωθεί την αύξηση του ελάχιστου αριθμού ενσήμων για την κατοχύρωση του δικαιώματος στη σύνταξη, από τα 4.500 στα 6.000 ένσημα». «Δεν θεωρούμε σωστό να συνταξιοδοτούνται οι εργαζόμενες γυναίκες με ανήλικα παιδιά πριν από τα γενικά όρια».
STAR PRESS: ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ <<καίει>> γνωστή παρουσιάστρια
ΤΑ ΝΕΑ: Κρυφτούλι με τις εκλογές
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «η πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες φαίνεται και πάλι στον πολιτικό ορίζοντα, με την κυβέρνηση να σχεδιάζει ακόμη και επίσπευση της προεδρικής εκλογής για τον Ιανουάριο, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις στους δανειστές με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα».
ΚONTRA NEWS: YETER ARTIK KABADAYILIK GELIN HER KONUDA ANLASALIM
Η εφημερίδα γράφει ότι «στην Αθήνα σήμερα ο Αχμέτ Νταβούτογλου, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπουργών, η KONTRANEWS απευθύνει ανοιχτή επιστολή γραμμένη στην τουρκική γλώσσα, με την παράκληση να τη διαβάσει ολόκληρη»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Όλα, τώρα, ανοικτά
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «προθεσμία έως τις 14 Δεκεμβρίου έδωσαν στην Αθήνα οι πιστωτές για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, εντείνουν τις πιέσεις για εξάμηνη παράταση του Μνημονίου, γεγονός που απορρίπτει η κυβέρνηση, επιθυμώντας τεχνική παράταση μόνο λίγων εβδομάδων».
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Δέκα ημέρες, προθεσμία για επίτευξη συμφωνίας
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η διάρκεια της «τεχνικής» παράτασης του μνημονίου προστέθηκε στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και μαζί με το δημοσιονομικό κενό αποτελούν τα βασικά ζητήματα που πρέπει να κλείσουν μέχρι τη νέα προθεσμία της 14ης Δεκεμβρίου».