Επειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Αρης νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή.

Ο Αρης δεν θέλει να παίξει τη μεγάλη μπάλα, αλλά να παίρνει τα αποτελέσματα που θα τον επαναφέρουν άμεσα στις μεγάλες κατηγορίες... Κι αυτό έκανε κι απόψε.

Οι «κίτρινοι» έκαμψαν την αντίσταση της Αναγέννησης με το γκολ που σημείωσε ο Ατματσίδης στο 56ο λεπτό, από θέση οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Καρατέρπου από την Κοζάνη. «Φώναξαν» και για την αποβολή του Σιδηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή κλώτσησε τη μπάλα, έπειτα από υπόδειξη φάουλ, αλλαά δεν έχουν δίκιο.  Στη φάση της αποβολής (52') αποβλήθηκε -σωστά-κι ο προπονητής της Αναγέννησης, Βασίλης Ασλανίδης, που μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί.

Μέχρι το φινάλε, δεν άλλαξε κάτι, τα Γιαννιτσά δεν μπορούσαν με 11 να απειλήσουν, πόσω μάλλον με 10 παίκτες κι έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη νίκη, πιάνοντας στη 2η θέση Καβάλα και Σουφλί.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (69' Χιντασέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46' λ.τρ. Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78' Ρέινα)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89' Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (80' Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (66' Γκάρτσιος), Κιόρτσης

<b><u>Νίκη για Σέρρες, γκέλαραν Σουφλί, Καβάλα</b></u>

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες (σ.σ.: τρία σερί 1-1), επικρατώντας με 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων και διατήρησε το +2 από τους διώκτες του, έπειτα από 7 αγωνιστικές στον 1ο Ομιλο της Γ' Εθνικής.

<b><u>@Τα αποτελέσματα</b></u>

1ος όμιλος

Άρης – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης Ακροποτάμου 1-1

Απόλλων Αρναίας – Δόξα Δράμας 1-3

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0

Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αγιονερίου 1-1

Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός 1-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καστοριά 1-0

Ορφέας Ελευθερούπολης – Καβάλα 1-1