Η αναμέτρηση, Πανιώνιος-Άρης, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Basketball League.


Οι «κίτρινοι» δικαιώθηκαν στο ΑΣΕΑΔ κι ελπίζουν, πλέον, ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πάρουν άλλη μία νίκη, μέσα στο παρκέ. Έτσι, θέλουν νίκη και στο σημερινό παιχνίδι, για να πλησιάσουν την κορυφή.

Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και ανέκτησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο, για να έχει...αξία η επικράτησή τους επί του Κόροιβοι Αμαλιάδας θα πρέπει πάση θυσία να περάσουν και το εμπόδιο των «κιτρίνων».

Να επιστρέψει στις νίκες μετά τη συντριβή του από τον Ολυμπιακό και την εκτός΄έδρας ήττα από τη Ζιέλονα Γκόρα στο EuroCup θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Πανελευσινιακό στο κλειστό της Πυλαίας. Μεγάλος απών από τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος χειρουργήθηκε χθες στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 μήνες.

Στα Τρίκαλα, η Νέα Κηφισιά έχει το προβάδισμα, αλλά οι Θεσσαλοί «καίγονται» για το «δίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ κι αρκετοί καιρό, οπότε το παιχνίδι είναι «ανοικτό» σε κάθε αποτέλεσμα.

Το πρώτο του «διπλό» μακριά από την Πάτρα θα διεκδικήσει ο Απόλλων στο Ρέθυμνο απέναντι στον εντυπωσιακό εφέτος, ΑΓΟΡ. Οι Κρήτες προέρχονται από εκτός έδρας νίκη κι έχουν τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση με τους «Αχαιούς».

Όλες οι αναμετρήσειις του «πρώτου πιάτου» της 8ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα μεταδοθούν από τη Nova, σε παράλληλη μετάδοση.