Ημερίδα για την Ιταλική Γλώσσα ταυτόχρονα σε ΑΠΘ και ΕΚΠΑ

«Η ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα: Θέση και προοπτικές της Ιταλικής Γλώσσας στην εκπαίδευση» είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνουν το Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Η ημερίδα πραγματοποιείται, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σήμερα,  Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.00, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων(ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Α.Π.Θ. και ταυτόχρονα στην Aula της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών(Ε.Κ.Π.Α.), στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Τις εργασίες της Ημερίδας θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Περικλής Μήτκας, ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγητής Θεόδωρος Φορτσάκης, η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγητής Δημήτριος Μαυροσκούφης, η Πρόεδρος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ., Αν. Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Ευαγγέλου και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγητής Γεράσιμος Ζώρας.

Οι δύο αίθουσες θα συνδέονται μεταξύ τους διαδικτυακά, για να μπορούν οι σύνεδροι να παρακολουθήσουν όλες τις ανακοινώσεις, ανεξάρτητα από το χώρο στον οποίο θα βρίσκονται.

Σχόλια