Συγκέντρωσαν 374 φιάλες αίμα στο δήμο ΔέλταΣυγκεντρώθηκαν 374 φιάλες αίματος από την αιμοδοσία που έγινε, χθες, Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στο δήμο Δέλτα.

Την προηγούμενη φορά είχαν συγκεντρωθεί 244 φιάλες -κατά την αιμοδοσία του περασμένου Μαΐου. 

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν αθρόα σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Το ίδιο συνέβη και χθες στη Σίνδο, όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο Συνεδριακό Κέντρο, καθώς μέσα σε 3,5 ώρες προσήλθαν 120 δημότες εκ των οποίων τελικά 85 απ’ αυτούς καταφέραν να δώσουν αίμα. 

«Καταφέραμε να αυξήσουμε τις φιάλες αίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο από 30%. Ο στόχος μας όμως είναι ακόμη υψηλότερος, θέλουμε να κινητοποιήσουμε αριθμό δημοτών που αναλογεί στον πληθυσμό του Δήμου Δέλτα. Περνάμε το μήνυμα της συμμετοχής, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Περνάμε το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της βοήθειας στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Είναι ο δικός μας τρόπος για να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία» δήλωσε ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος.

Επίσης, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου και του Ιπποκρατείου για την αποτελεσματική προσπάθειά τους.

Σχόλια